5 martie 2007

Post despre dubioasa lume si blogurile ei

Citesc bloguri muuulte. Ale prietenilor cateva, legate de job cateva, iar cele mai multe ale vedetelor blogosferice. Printre altii o citesc pe Andaa, pe Sowhat si pe Andressa.
Incerc sa-mi fac o idee despre ele si despre barbatii care le citesc blogurile. Stilul lor de scris este mai mult decat OK, idei multe, diverse, coerente, frumos scrise, blah! Ceea ce nu conteneste sa ma uimeasca e lumea care comenteaza pe blogurile lor. Cele mai abstracte posturi, cele mai personale si greu de inteles primesc cele mai multe comentarii idioate. Peste cele descriptive se trece destul de usor. Acolo nu e loc de prea multe elucubratii. Cele cu sex included bat recorduri de vizualizari. Parca si vad balele intinse pe monitor si parca si simti pulsatia erectiei barbatilor in timp ce isi inregistreaza comentariul la Andaa de exemplu. Scriu si o injura, scriu si o injura din nou, dar scriu doar cu o mana, cealalta se lupta pe sub masa sa stinga focul frustrarii.
Tot cu sex se lasa si la Andressa (culmea!). Acolo insa e cealalta extrema. E plin de printi eleganti, generosi si pedofili atrasi de stilul ei curat, senin ce ii tradeaza varsta. N-am mai vazut nicaieri atatea laude din partea barbatilor, sunt topiti dupa ea! Imaginatia lor cred ca a batut cote astronomice. Sunt aproape sigura ca sunt unii care s-au dus la party-ul bloggerilor doar sa o vada pe ea.
Sowhat e cerebrala. Nu are fraustrari si nu starneste patimi. Dar te trage s-o comentezi pentru ca e desteapta. Scrie si tu mai explicit despre sex, da bine, really... :)
Pe blogurile de barbati e liniste. Las' ca urla valul pe blogurile de femei, ce bine!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu are nici o legatura cu postul dar vreau sa-ti spun ca mi-am facut o ciorba de linte minunata!
Ma gandeam sa-mi fac niste paste cu sos de avocado si niste prajiturele cu mango de Tunisia.

Karmina spunea...

Culmea e ca mi se pare ca are o mare legatura cu postul. Cred ca e din cauza ca e luni... :))
Pofta sa ai si blog ON!