30 martie 2007

Asa DA sau asa NU?

Ia sa va vad! :)

Va recomand si second opinion-ul lui Locke, varianta cel putin la fel de suculenta.
Spicuiesc:
Ofera-te sa-i scoti pantofii. Ai grija, foloseste-ti cu delicatete degetele-ti ghioambe, pantofii Manolo au costat pe putin 500 de $, daca misti un fir de dantela de pe toc, te-ai ars!
Daca esti atat de ratat incat nu ti-a trecut prin minte sa ai semineu in casa, du-te la cel mai apropiat magazin si cumpara un jacuzzi.Incearca sa reduci orice zgomot. In momentul sosirii sale, opreste masina de spalat sau aspiratorul. Te miri? Normal ca tu vei da cu aspiratorul si vei spala rufele! Boule!
...dupa cum se stie, preocuparile barbatilor sunt triviale in comparatie cu cele ale femeilor.
Cum ti se pare sa-l injuri de mama pe Beckam care rateaza un penalty? Este foarte trivial! Tine minte, tu iti desfasori pasiunile in gand, pace si liniste. Fotbal si bere - aceste doua cuvinte sunt interzise cand stai cu stapana ta in casa. Da, se stie, doar aceastea doua sunt pasiunile tale, individ mic, limitat si jalnic ce esti!
Dupa ce v-ati retras in dormitor, incearca sa te pregatesti pentru culcare cat mai repede, tinand cont de faptul ca, desi igiena masculina este de maxima importanta (sau mai bine spus ar trebui, sconcsule ce esti!), sotia ta nu vrea sa astepte pentru a se duce la baie. Stii cum lasi ca un indolent ce esti capacul ridicat la wc si jeg in cada!

10 comentarii:

Diva Undercover spunea...

Cred ca unora nu le-ar displacea de loc ca acest manual sa devina lege... Si inca ne confruntam cu prejudecatile ramase de atunci, cum spuneam pe undeva, suntem produsul mamelor noastre. Pana una alta, sa cautam echilibrul si sa facem lucrurile pentru ca vrem, nu pentru ca trebuie.

Anonim spunea...

La mine e la baza, nasol ca acolo era pe bune!

Teadora spunea...

Fraza mea preferata din articol: "eventuala placere pe care este posibil sa o fi simtit". In eventualitatea eventualitatii absurde in care e posibil, dar nu probabil sa existe o eventualitate sa simti ceva, muiere!

Diva Undercover spunea...

Locke...bravo, tata! Mi-a placut maxim. Poate ne lamurim si noi secolul asta ca nimeni nu e sclavul nimanui, eu cel putin nu simpatizez cu feminismul agresiv descris de matale... Dar oricum, mai avem multe ziduri de daramat.

Anonim spunea...

ce victime sunteti voi, femeile!!
imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la ce sunteti supuse in fiecare zi! sa coborati voi capacul de la WC?!?!??
incredibil, cum sa faceti asa ceva?
hai bah, linistiti'va ce naiba!

Karmina spunea...

Anonimule, te miros din nou... sniff sniff. Esti tot tu, cel care ai mai comentat si la postul cu "Everything men know about women". Foloseai aproximativ acelasi text, "ce sa-ti spun, sunteti victime, blah, blah...". Inteleg ca e singurul din dotare, dar serios, si acolo, si aici, pierzi dramatic sensul discutiei. :))

Anonim spunea...

aham
eu eram
dar nu ma ascundeam!
e doar lenea de a mai scrie inca ceva
:)) si da, e singurul text din dotare!! si asta e copiat de pe undeva.
deci, poate ca nici nu ar trebui sa mai vorbesti cu mine, nu?
crezi ca intentionam sa incep o polemica pe baza acstui subiect? oricum nu ajungem la un punct comun
hai ca te pupacesc! pa!

Anonim spunea...

Ce discutie de jegosi

Karmina spunea...

Ce discutie de jegosi ??

Anonim spunea...

http://lumerkoz.edu Best Wishes!, http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Cephalexin.aspx gammell beckton http://soundcloud.com/buy-allegra firemars chawls http://rc8forum.com/members/Buy-Ezetimibe.aspx christi http://www.comicspace.com/avandia/ courtesies http://www.sqlprof.com/members/Buy-Inderal.aspx diamonds