25 mai 2007

Relatii de tranzitie

Relatia de tranzitie sau de rebound este relatia care te ajuta sa treci peste o despartire nasoala din care ai iesit sifonata si neterminata. The rebound guy este tipul ala perfect care iti da totul pe tava, tine la tine, iti sufla in fund si pe care nu dai nici 2 bani. Singurul lui merit este ca te ajuta sa il uiti pe EL, pe bastard-ul care te-a parasit. Toate mizeriile pe care ti-ai dori sa i le fi facut Animalului i le poti face rebound guy-ului. Daca nu ii faci mizerii este pentru ca fie esti atat de toanta si n-ai c^^^^ nici macar lui sa-i zici NU, ori nu esti destul de frustrata si-atunci nu meriti un rebound guy, ori EL te-a terminat nervos si acum esti o leguma fara speranta.
Un rebound guy e bun la casa omului dupa fiecare relatie "serioasa" pentru ca iti reconstruieste increderea in tine si te ajuta sa redevii zana dupa care mor toti barbatii importanti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Barbatii importanti?
Care ar fi aia?
In general barbat important este chiar acel rebound guy (care iti da totul pe tava, iti sufla in fund etc.) dar tu esti prea preocupata sa suspini in continuare dupa Animal...Pentru ca nu conteaza cat de mult tine cineva la tine si cat de importanta te considera, conteaza mai mult cat tii tu la el.
Cred ca pentru multe femei "barbat important" este acel barbat complicat, fitzos, misterios care de multe ori le trateaza cu curul (si nu ma refer la mici mitocanii ci la mari mitocanii). Oho, cum mai suspina dupa el! Nu stiu de ce...probabil pentru ca isi doresc sa domesticeasca acel animal, sa stie ele ca l-au schimbat.