6 mai 2007

Pam-pam!

Belciugatele / Complex de agrement Valea Iazurilor, 20 de km de Bucuresti:
Lac, pomi abia plantati, masini de maxime fitze la intrare, viitoare piscina, nunta nu-stiu-cui manager Plaza Romania, soare, aer curat, Edi-chelnerul, Placa-seful de sala, beri si sucuri cu masura, rasete, 3 portii de aperitiv smulse din mana nuntasilor, muzica pe toate gusturile (locale), musculite, banca rupta de prea mult antren, nota de plata: 600 de lei foarte noi.
Am uitat ceva?

9 comentarii:

Dragos Novac spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dragos Novac spunea...

600 de lei pentru cate persoane? acolo eu am mancat peste foarte-foarte bine

Karmina spunea...

E irelevant numarul persoanelor. Am baut cate 1-2 beri/sucuri de caciula maxim si am mancat TOTI 3-4 portii de aperitiv de la nunta, a cate 40 de lei, fel de mancare pe care nu l-am ales, ci ne-a fost ales dupa 4-5 ore de asteptare. :) Am fost multi, vreo 10, dar am plecat, lihniti, sa mancam pe centura. :) Intamplarea a fost o exceptie, sunt convinsa, locul a venit highly recommended, dar n-are-a face, tot tzeapa se cheama.

Anonim spunea...

Hai ca 'pe centura' suna naspa! 'La nuci' e the best pastrama ever si cele mai delicioase clatite cu crema de zahar ars si caramel. Mi-e pofta si acum!!!

Anonim spunea...

Eu vreau sa stiu cine a pus primul comment la postul asta si de ce a fost sters.
Este cineva necuviincios aici? Karmina, sa-mi zici!

Karmina spunea...

Locke, relax, nu a fost nimeni necuviincios, nu se lasa cu nicio smardeala. :(
Avand in vedere ca ora la care a fost scris comentariul sters coincide cu ora la care a scris Dragos, presupun ca el a avut probleme tehnice.

Dragos Novac spunea...

da, era un comment dublat. si aveam chef de smardoiala. :)

Anonim spunea...

@dragos: smardoiala, did anyone say smardoiala?:D:D

Anonim spunea...

Belciuge aveau? Asta va mai lipsea din toata scena, culmea! Am fost acolo. Dragut locul, vara insa e crima de cald, nu e nici un pic de umbra.